Met het IQ Dosing systeem onderscheidt u zich echt in de markt omdat het milieu gunstig- en financieel besparend is. U verbetert uw concurrentiepositie!

 

Onze werkwijze:

 

  • Na een aanvraag voor offerte via info@iqdosing.nl maken wij een afspraak op uw bedrijfslocatie.
  • Om uw bedrijf te leren kennen voeren wij een eerste intakegesprek waarin wij data verzamelen welke als basis zullen dienen voor de berekeningen.
  • Deze data bestaat hoofdzakelijk uit de hoeveelheden brandstof welke in uw bedrijfstak verbruikt worden, kilometers welke afgelegd worden en / of hoeveelheid energie / arbeid er door uw machines verbruikt of opgewekt wordt.
  • Analyseren van uw bestaande data.
  • Na een inventarisatie zullen wij u persoonlijk een offerte aanbieden. Hierbij kunnen we eventuele vragen nader toelichten.
  • Wanneer u akkoord gaat plannen wij met u een afspraak om de systemen te implementeren binnen uw organisatie.
  • Vervolgens gaan wij over tot het leveren en installeren van de systemen, het instrueren van werknemers en het opzetten van een inlogaccount in onze database (welke in onze online-omgeving ondergebracht is).
    Dit laatste is afhankelijk van uw abonnementsvorm.
Fijndoseren met autonome intelligentie

Doseersysteem

Autonome intelligentie gecombineerd met exacte fijndosering van additieven. IQ Dosing is op afstand bestuurbaar, regelbaar en uit te lezen.

Data-informatie

De data uit het IQ Dosingsysteem geeft u het juiste inzicht in uw brandstofverbruik.

De voordelen van intelligent fijndoseren

De voordelen

Eenvoudig fijndoseren van ieder additief op iedere locatie zonder ingewikkelde en tijdrovende modificaties aan installaties.

Werkwijze IQ Dosing

Onze werkwijze

Lees hier over de benodigde investering en de ROI (return on investment) wanneer u gebruik maakt van onze intelligente doseersystemen.